Τ.Πρατσόλης: «Nα σταματήσουμε την επώαση του αυγού του φιδιού για μια πατρίδα ελεύθερη και Δημοκρατική»

Ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, παραβρέθηκε το Σάββατο 03/11/2018, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας προς τιμήν της Ευβοιώτισας αγωνίστριας της Αντίστασης Λέλας Καραγιάννη, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Στη σύντομη παρέμβασή του τόνισε:  «Σήμερα είναι μέρα τιμής και μνήμης για τη Λέλα Καραγιάννη, την αγωνίστρια Ελληνίδα μάνα επτά (7) παιδιών, που κατάφερε να ξεπεράσει το μικρόκοσμό της, παρά τις υποχρεώσεις της πολυμελούς οικογένειας και να οραματιστεί, αμέσως μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα, μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και Δημοκρατική, χωρίς να τη σκεπάζει ο ναζισμός και ο φασισμός.

Θα πρέπει να προσθέσω, ότι τέτοιες εκδηλώσεις μνήμης είναι απαραίτητο να γίνονται, όχι μόνο για να τιμηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα ή γεγονότα, αλλά ειδικά σήμερα που στην Ευρώπη επωάζεται ξανά «το αυγό του φιδιού»,  να σταματήσουμε αυτή την επώαση και να εμποδίσουμε τις δυνάμεις που σκόρπισαν το θάνατο, να επανέλθουν καλυμμένα ή απροκάλυπτα στη ζωή μας».

Ο κ. Πρατσόλης, έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών συλλόγων Εύβοιας για τη διοργάνωση αλλά και στα συγκροτήματα, χορευτικά, χορωδιακά και θεατρικά που συμμετείχαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ