Πρωτοβουλίες του Γεν.Γραμματέα Υπ. Υγείας για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη στην Εύβοια

Μετά από επικοινωνία του Αν. Γενικού Γραμματέα του Υπ. Υγείας, κ. Σταμάτη Βαρδαρού, με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και με αφορμή το περιστατικό 3πλής ληστείας στη Δροσιά, κατά την οποία επισημάνθηκε η ανάγκη εντατικοποίησης των ενεργειών για την ανεύρεση των δραστών και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειαςαποφασίστηκε:

α) H αύξηση της εμφανούς αστυνόμευσης στην περιοχή και

β) Πολύ σύντομα η ενεργοποίηση του θεσμού του τοπικού αστυνόμου στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδώνας κατά το πρότυπο λειτουργίας του θεσμού στο Βαθύ και το Βασιλικό.

Το αίτημα για το οποίο ο κ. Αναγνωστάκης δεσμεύτηκε να ανταποκριθεί θετικά θα διατυπωθεί μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων.

Για τον σκοπό αυτό ο κ. Βαρδαρός έστειλε σχετικό αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Μπαντούνα.