Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας: Tο εργατικό κίνημα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την παρουσία μελών της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ του Βουλευτή Εύβοιας σ. Γιώργο Ακριώτη και μελών του κόμματος στην εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Εργατικό Κέντρο της Χαλκίδας δε μπορούν παρά να λυπούν την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας και να θεωρούνται κατακριτέα αφού προσβάλλουν στους δημοκρατικούς θεσμούς.
Τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές αμαυρώνουν τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και προσφέρουν μηδενικές υπηρεσίες στο Εργατικό Κίνημα.
Η πόλωση και ο φανατισμός, οι φραστικές επιθέσεις απέναντι σε εκπροσώπους του Κοινοβουλίου σε τέτοιες σημαντικές ημέρες και περιόδους για τη Χώρα, την ώρα μάλιστα που δίνονται τόσες μάχες ώστε να μείνει η κοινωνία όρθια και να αποκατασταθούν οι αδικίες που δημιουργήθηκαν επί προηγουμένων κυβερνήσεων ,όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, μόνο αρνητικές εντυπώσεις και πικρή γεύση μπορούν να αφήσουν σε εκείνους οι οποίοι με τιμή βρέθηκαν στην εκδήλωση εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας προτάσσει τη νηφαλιότητα, τον πολιτικό πολιτισμό και το σεβασμό στους δημοκρατικούς κανόνες και θεσμούς και διατρανώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το εργατικό κίνημα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιοι είναι με το μέρος τους και ποιοι τους εκπροσωπούν. Ποιοί έχουν πράξει υπέρ τους και ποιοι όχι.