Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Εύβοιας: Συμμετέχουμε, διεκδικούμε, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες, Νέοι και νέες

Την Τρίτη 1η Μάη  τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο για να τους κρατήσουμε ζωντανούς στο μυαλό και την καρδιά μας.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά, θυμόμαστε και τιμάμε τους πανανθρώπινους αγώνες των εργαζομένων για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία και δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας για τη συνέχιση των αγώνων του κόσμου της εργασίας.

Η νομοθέτηση  της ουσιαστικής  επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων από τον Αύγουστο του 2018 αποτελεί μια πολύ μεγάλη νίκη για τον κόσμο της εργασίας, ανάμεσα σε άλλες μικρές και μεγάλες κατακτήσεις, που ανατρέπουν σταθερά το μνημονιακό πλαίσιο, που μας έχει επιβληθεί.

Όμως για να υπάρξουν κι άλλες νίκες  και οι νίκες αυτές να έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητα των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας, πρέπει όλοι μαζί  οι εργαζόμενοι, να συνεχίσουμε τον αγώνα με το εργατικό κίνημα και μέσα στα σωματεία.

Καλούμε όλες και όλους, να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις  των συνδικάτων και των Εργατικών Κέντρων την Tρίτη 1η Μάη για να διατρανώσουμε την θέλησή μας για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.

Στην Χαλκίδα, να είμαστε όλοι εκεί, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στις 10:00πμ.

Χαλκίδα 30 Απριλίου 2018

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ