Αγαπητοί Συντρόφισσες- Σύντροφοι,

βασικό στοιχείο της δομής του Σύριζα, ήταν και είναι η δυνατότητα που δίνει στα μέλη του και σε όλους τους πολίτες, να είναι εξοπλισμένοι με ευρύτατη πληροφόρηση για ζητήματα που τους αφορούν.

Με αυτόν τον τρόπο, η γνώση παύει να αποτελεί προνόμιο για λίγους και γίνεται δικαίωμα και υποχρέωση του καθενός και της καθεμιάς για αποφασιστική δράση.

Η ανάληψη αρμοδιοτήτων, η κινητοποίηση και η συμμετοχή του καθενός μας , ενδυναμώνει την δημοκρατία και οι δημοκρατικοί θεσμοί περνούν στα ευρύτερα στρώματα του ελληνικού λαού, μέσω της δυνατότητας ελέγχου ,μέσω της επεξεργασίας εμπειριών, ιδεών και πρακτικών λύσεων.

Με το site αυτό που αναπτύσσουμε σήμερα, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι είμαστε ακόμα μια Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ανοικτής και συνεχούς διαβούλευσης.

Σας θέλουμε κοντά μας για να μοιραστούμε, για να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, για να αξιοποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις πρωτοβουλίες μας.

Σας καλωσορίζουμε με διάθεση αέναης δημιουργίας, σύμπνοιας, ομοψυχίας, αλληλοσεβασμού, συντροφικότητας και προπάντων αλληλεγγύης και μέσω της παραγωγικής διαφωνίας να συμβάλλουμε στην παραγωγή πολιτικής.

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ