ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας : Ράκη τοις αποκαθημένοις κε Μαρκόπουλε…

 

 

Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση- απάντηση του κ. Μαρκόπουλου στο Δελτίο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας σχετικά με την Υγεία, αναρωτιόμαστε  πόσο χαμηλής νοημοσύνης θεωρούν τους πολίτες, τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δυστυχώς για εκείνους, οι πολίτες της χώρας, συνεπώς και της Εύβοιας, ούτε χαμηλής νοημοσύνης είναι ούτε μνήμη χρυσόψαρου διαθέτουν.

Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο εκείνοι, οι ‘’άριστοι’’ κήνσορες της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που έφτασαν τις δαπάνες για την περίθαλψη στο 4,6% του ΑΕΠ.

Αυτοί οι ίδιοι που ερήμωσαν από προσωπικό τα νοσοκομεία όλης της χώρας..

Αυτοί που ανέχθηκαν, αν όχι συγκάλυψαν ή και συμμετείχαν, στο μεγάλο πάρτυ στο χώρο της Υγείας, που επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με 85 δις.ευρώ..

Αυτοί που επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη σφράγιζαν και διπλοκλείδωναν δημόσιες δομές Υγείας..

Αυτοί που υπολειτουργούσαν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, απαξιωμένες και αποψιλωμένες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό…

Αυτοί που άφηναν να σκουριάζουν στα υπόγεια των νοσοκομείων μηχανήματα εκατομμυρίων, πληρωμένα από τον μέσο Ελληνα πολίτη, σπρώχνοντας τους ανήμπορους ασθενείς στις ιδιωτικές δομές περίθαλψης…

Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για το ΕΚΑΒ, τα στελέχη του κόμματος το οποίο από το 2010 έως και το 2014 κυβέρνησε για 5 ολόκληρα χρόνια, και δεν αξιώθηκε να υλοποιήσει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζική ανανέωση του στόλου του ΕΚΑΒ…

Δεν δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο και να μιλούν για καθυστερήσεις στην λειτουργία του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, αυτοί οι ίδιοι που συνειδητά παρακωλύουν την λειτουργία του εδώ και ένα χρόνο με στόχο να πραγματοποιήσουν το ανέφικτο όνειρό τους .. το κόψιμο μιάς κορδέλλας!

Σε κάθε περίπτωση κε Μαρκόπουλε, το Γ.Ν. Χαλκίδας, δεν ανήκει σε κόμματα, δεν ανήκει σε δημοτικές παρατάξεις. Το Γ.Ν. Χαλκίδας ανήκει πρωταρχικά στους πολίτες της Εύβοιας και κατ’ επέκταση στους πολίτες όλης της χώρας, αφού από το δικό τους υστέρημα δημιουργήθηκε και από το δικό τους υστέρημα εξοπλίζεται, οργανώνεται και θα λειτουργήσει.

Τελικά αναρωτιόμαστε, διαβάσατε το Δελτίο Τύπου καλά ή απλά εκδόσατε μια ανακοίνωση ‘’ότι νάναι’’ επειδή ανησυχείτε μήπως η ολοένα και πιο αξιόπιστη λειτουργία του Γ.Ν. εκθέσει εσάς και το κόμμα σας στα μάτια των πολιτών για την πολυετή αδράνειά σας και την απόφαση του κόμματός σας για πλήρη ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της Υγείας .

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι η πρόσβαση 2.5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας στις δημόσιες δομές Υγείας δεν ‘’λέει’’ τίποτα στα …Ράκη τοις αποκαθημένοις κε Μαρκόπουλε!

 

Χαλκίδα, 27 Φεβρουαρίου 2018

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ