Επίσκεψη του βουλ. Τ. Πρατσόλη στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας και την επιχείρηση «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ-ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.»

  Χαλκίδα, 07/07/2017

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις του νομού, ο κ. Πρατσόλης, Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε χθες 06/07/2017 με τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας κ. Κώστα Γλάρο και με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Επιχείρησης «Παλίρροια- Σουλιώτης Α.Ε.» κ. Κώστα Σουλιώτη.

Η συζήτηση με τον κ. Κώστα Γλάρο, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, επικεντρώθηκε σε θέματα αρμοδιότητας της συγκεκριμένης υπηρεσίας και ειδικότερα αναφέρθηκαν στον Βουλευτή θέματα που άπτονται του κτιριακού, αλλά και λειτουργικά ζητήματα των οποίων η διευθέτηση πρέπει να επισπευσθεί. Επίσης, αναλύθηκε η διαδικασία του ελεγκτικού μηχανισμού και εξηγήθηκε από τον κ. Γλάρο γιατί χρειάζεται η ενίσχυσή του στην περιοχή δεδομένου ότι αφ’ ενός καλύπτει μεγάλη έκταση και αφ’ ετέρου καλείται να αντιμετωπίσει πλήθος ιδιαιτεροτήτων. Ο κ. Πρατσόλης, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστούν αυτές οι συζητήσεις και τόνισε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε σταδιακά να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα, εντός του δημοσιονομικού περιθωρίου της χώρας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την εταιρία «Παλίρροια-Σουλιώτης Α.Ε.». Η συζήτηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κώστα Σουλιώτη είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για μια επιχείρηση με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα αλλά και ισχυρό brand name. Υπήρξε δημιουργική ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, με δράσεις, κίνητρα και εξασφάλιση σταθερού περιβάλλοντος, αλλά και την υπέρβαση παθογενειών του παρελθόντος. Τονίστηκε και από τους δύο, η διάθεση να συνεχιστούν αυτές οι συζητήσεις, δεδομένου ότι η αλληλεπίδραση πολιτείας και επιχειρηματικότητας μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υπέρβαση της κρίσης και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ