Δελτίο Τύπου της Ο.Μ Σύριζα Χαλκίδας

Χαλκίδα 19/09/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Απολογισμός ανοικτής εκδήλωσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Ο.Μ Σύριζα Χαλκίδας-Ληλαντίων-Μεσσαπίων, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, με θέμα ‘Παρουσίαση των θέσεων του κόμματος για το 2ο Συνέδριο’.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του κόμματος που θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο στο 2ο Συνέδριο Σύριζα.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σ.Βαγγέλης Αποστόλου, οι βουλευτές Σύριζα Εύβοιας, Ζωή Λιβανίου, Γιώργος Ακριώτης, Αναστάσιος Πρατσόλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Ρεύμα Ανατροπής’ σ. Νίκος Λεβέντης, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης σ. Νίκος Σιόλιας, το μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Ρεύμα Ανατροπής’ κ.Γιάννης Τήνιος, τα μέλη και οι φίλοι Σύριζα Εύβοιας και πολλοί πολίτες.

Την εισήγηση των θέσεων της Κεντικής Επιτροπής παρουσιάσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου σ.Μανώλης Σαρρής, ο οποίος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο συντονιστής της Ο.Μ Χαλκίδας σ. Κώστας Δαύλιας.

Θα ακολουθήσει 2η Προσυνεδριακή εκδήλωση κλειστή (μόνο για μέλη της οργάνωσης) όπου θα υπάρξουν τοποθετήσεις των μελών και θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι για το Συνέδριο.

Ο συντονιστής της Ο.Μ Σύριζα Χαλκίδας

Κώστας Δαύλιας

• Φωτογραφίες και video από την εκδήλωση:  https://www.facebook.com/om.syriza.xalkidas/?ref=bookmarks